Interesse in Aikido?

Kom dan tijdens lestijden eens langs in onze dojo voor een gratis proefles en ervaar hoe het is om op een Aikido mat te staan. Eerst een keer komen kijken kan natuurlijk ook. Bij Aikido Dordrecht wordt wekelijks les gegeven aan volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Kom langs

Kom langs in onze dojo aan de Jan Valsterweg 80 in Dordrecht. Hier vind je meer informatie over het volgen van een proefles.

Direct contact

Neem contact met ons op via info@aikidodordrecht.nl of bel of sms naar 06-52330117. Je kunt je vraag ook hieronder stellen.

Volg ons

Bezoek en like onze Facebook pagina, hier vind je ook al onze foto’s en video’s. Je kunt ons ook een bericht sturen via Messenger.

Proefles

Jezelf aanmelden voor een proefles doe je eenvoudig door dit formulier in te vullen. Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig. Zo weet de leraar wie hij op de mat kan verwachten

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen van geinteresseerden. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Nee, een trainingsbroek, t-shirt en een paar slippers zijn voldoende om een proefles mee te kunnen doen. Omdat we bij Aikido ook zittende technieken oefenen, raden we je aan een broek met lange pijpen te dragen. Het t-shirt dient hooggesloten te zijn. Op de mat lopen we op blote voeten, maar daarbuiten en in de kleedkamers dragen we slippers.

Nee, je hoeft je niet aan te melden voor een proefles. Je bent van harte welkom langs te komen tijdens een les die je het beste schikt. Check voor dat je komt wel even het lesrooster, dan weet je zeker dat je niet voor een dichte deur staat. Vind je het prettig om vooraf even persoonlijk contact te hebben, bel of mail ons dan.

Ja, tijdens een proefles kunnen ouders blijven kijken.

Ja, iedereen beoefent Aikido op een manier dat het lijf dat toelaat.

Als je enkel wilt leren hoe je snel aanvallers kunt uitschakelen, is Aikido misschien niet wat je zoekt. Alle Aikido technieken komen voort uit aanvallen met het Japanse zwaard en hebben, hoewel ze uiterst effectief zijn, dus niet perse een directe relatie met hedendaagse zelfverdediging. Aikido is iets voor jou als je jezelf door training zowel fysiek als mentaal wilt ontwikkelen en geïnteresseerd bent in budo en traditionele Japanse normen en waarden.

Nee, Aikido kent geen wedstrijden of krachtmetingen. Aikido streeft naar geweldloosheid en harmonie en persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Aikido kent wel een kyu- en dangradensysteem waarin de ervaring van de Aikido weerspiegeld wordt.

INTERESSE IN AIKDIO

Kom dan eens langs voor een gratis proefles

Shopping Basket