Armando Braat toont nikkyo aan Erwin Nijhoff en Floris Eland

September: Introductiecursus Aikido

Halverwege september 2017 start de introductiecursus Aikido. Tijdens de gratis cursus, die bestaat uit vier lessen, maak je op laagdrempelige wijze kennis met de basis van Aikido. Meer weten? Klik hier voor meer informatie

Vanaf oktober 2017 ook Aikido in Gorinchem

Vanaf oktober 2017 ook Aikido in Gorinchem

In oktober openen Erwin en Martijn een Aikido dojo Gorinchem. Er wordt vanaf dan wekelijks lesgegeven op dinsdagavond van 20:30 tot 22:00 uur.

Volg Aikido Dordrecht op Facebook

Volg Aikido Dordrecht op Facebook

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Bezoek en like onze Facebook pagina. Naast actuele berichten vind je hier ook al onze foto's & video's.

Dojo-cho Mitsuteru Ueshiba Sensei met op de achtergrond Lijnie Reijers

Dojo-cho Ueshiba Sensei in Roemenië

Ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan van de Roemeense Aikikai Federatie is Mitsuteru Ueshiba, dojo-cho van de Hombu dojo Tokio in Cluj-Napoca. Armando, Marcel, Lijnie, Erwin en Patrick zullen aanwezig zijn bij dit mooie evenement.

Groepsfoto met Teijyu Sasaki Sensei, Marcel Reijers, Erwin Nijhoff en Patrick Baaijens

Erwin en Patrick geslaagd voor dan-examens

Tijdens de Zomerschool 2017 in Castricum zijn Erwin en Patrick, onder toeziend oog van Teijyu Sasaki Shihan van Aikikai Hombu dojo geslaagd voor hun sandan en shodan examen.

Kobayashi Sensei met Marcel Reijers in Cluj-Napoca

Kobayashi Sensei begin 2018 in Nederland

28 en 29 januari 2018 is Yukimitsu Kobayashi Sensei in Nederland. Kobayashi Sensei is 7e dan Aikikai en instructeur bij de Hombu dojo in Tokio, het internationale Aikido hoofdkwartier. Meer info volgt.

Lenteschool 2018 met Fujii Sensei

Lenteschool 2018 met Fujii Sensei

23 t/m 27 februari 2017 organiseert de Culturele Aikido Bond Nederland weer een Lenteschool op Ameland. Gastleraar is Koichi Fujii Sensei, 7e dan Aikikai uit Sapporo Japan. Meer info volgt.

Vincent van Spijk van de Waraku dojo in actie tijdens de Talentontwikkeling

Nieuw seizoen Talentontwikkeling

In september 2017 start het nieuwe seizoen Talentontwikkeling. Lijnie en Erwin zijn vaste leraren van dit programma van Aikido Bond Nederland.

Interview met Hiroshi Tada Sensei

Interview met Hiroshi Tada Sensei

Hiroshi Tada, 9e dan, is één van de laatste directe leerlingen van O'Sensei Morihei Ueshiba, de grondlegger van Aikido. Bekijk het interview van Guillaume Erard met Tada Sensei hier

Interesse in Aikido?Kom langs voor een gratis proefles!

Meer informatie